Alla inlägg under december 2008

Av Annelie - 14 december 2008 17:29

Hej hopp!!

Jaha å nu har ännu en vecka gått...Tiden går så jäkla fort...Men nu är det bara en skol/dagis vecka kvar sen lov...

Om en vecka kommer våra gäster...Ska bli såå skoj att träffa dem... =) Längtar..


Idag for gubben min på jobb,men han kommer nog hem redan imorgon och allra senast tisdag..Skönt för det känns ju som om vi har endel att fixa innan jul..

Vi har en hel del klappar kvar att fixa..Å för att inte prata om maten...=)


Men nu ska jag fixa med kvällsbestyren...Men vi höres.../kramar

Av Annelie - 12 december 2008 19:26

I vanlig ordning så kom tårarna när jag var på min sons Luciafirande på skolan...Så mycket känslor som väller fram så jag fick lite svårt att inte visa så mycke... Men han var SÅÅÅ duktig..Jag är såå stolt.. =) Min älskade lilla kille,fast det är nog dags att jag inser att barnen blir större...Han är ju faktiskt 9 år.. ;)  Men han kommer alltid vara min lille kille..


Jag hoppas och önskar att mina barn vet och känner att jag älskar dem över allt annat.. För de är ju mina hjärtan..


Men annars är nog allt lugnt..Planerar lite julklappsköp och jag har faktiskt bokat en tid för klippning den 18...Ska bli skoj,har inte varit till en salong sen i våras.. =)


Nä nu ska jag kolla lite på nätet sen blir det IDOL final för hela slanten.. =) =)


See you later!! kramar  

Av Annelie - 11 december 2008 08:27

Jaha nu sitter man här igen...Från att vara nybörjare på det här att blogga så har det nästan blivit en drog att blogga... =)


Gubben är och lämnar på dagis och jag sitter här en sväng innan jag och lillan ska göra frukost..Undra vad man ska göra idag då?! Finns ju egentligen saker att göra hela tiden och allra helst så här nära jul.. =) Men lockar dem??? Nja... =)


Längtar till jul faktiskt...Ska äntligen få träffa min svägerska med familj igen..De ska bo här hos oss över jul och nyår...Skoj..Barnen längtar efter sina kusiner.. =)


Imorgon ska vi på Luciafirande på Ralles skola..Alltid lika stolt varje gång..De är nog aldrig nån gång som jag INTE får en tår i ögat när han har nå på skolan..Min storpojke.. =)


Hua jag skulle inte klara mig utan mina barn...De är verkligen mitt liv.. =)Visst finns det dagar då man känner sig trött och less men alla dessa ljusa stunder raderar ju ut alla vaken nätter,och alla bråk...=) Jag älskar mina barn helt enkelt!!


Nä nu ska vi göra frukost,pluppan min och jag.. =)

Ha en underbar dag alla...   Kram

Av Annelie - 9 december 2008 22:59

Hejhej...


Jaha så var denna dag över oxå... Å jag har hunnit med en del med faktiskt..Har köpt 7 julklappar,köpt en soda stream..äntligen!!


Imorgon tror jag att jag ska försöka baka lite till jul.. =) Men vi får väl se vad som händer..

Jag har min älskade gubbe hemma nu,å det känns så skönt..


Satt nere hos min granne ikväll och höll i min sovande guddotter då det slog mig;bebisar har OTROLIGT mycke ansiktsrörelser för sig hela tiden,även när de sover... =) Har inte tänkt på det när mina var bebisar.. =0   Men men jag har så mycke knasigt som jag tänker på så.. =)


Nä nu gott folk...Nu ska jag nanna...


Natti natti alla!! =)  

Av Annelie - 8 december 2008 08:17

Ohja vad veckorna går...Snart är tomten här.. =) Barnen toklängtar..


Idag for mannen för en veckas jobb igen,eventuellt kanske kortare...Vi får se..Det kändes helt okej idag att han for(iaf än så länge)..


Mina dagisbarn är hemma och kollar tv just nu och lillskruttan sover..

Har börjat och sett över sysslorna för dagen..Tänkte plocka lite i vanlig ordning idag,å lite senare kanske jag ska vara barnvakt åt grannens barn..=)


Imorgon tänkte jag gå och kolla över lite julklappar på stan efter jag lämnat Simme och Lill-lill på dagis..=) Nu har vi iaf lite snö att skryta med men de e ju fan att det måste blåsa...=(


Nä nu ska jag göra frukost åt oss...Men hoppas alla får en bra dag!

Jag lär nog komma tillbaka ikväll..

Kram

Av Annelie - 6 december 2008 22:23

Åh,vad tiden går fort...Min äldsta har blivit en tonåring..Säger bara, åh shit...Känns som igår hon sprang efter mig med tutten i högsta hugg..min lillfia...De är med barnen man själv känner att åren går..


Till min älskade dotter..

Du ska veta att trots bråk och tjafs så är och förblir du min älskade lilla gumma..Åren framöver har man hört kan vara ganska jobbiga för både tonåring och mamma,men vi får försöka kämpa oss igenom den tillsammans.Jobbar vi för samma sak så ska vi klara det.. =)  Mamma älskar dig,glöm ALDRIG det..


Usch,vad sentimental man blir..sitter här och funderar på förr...Då hon diggade som sjutton till "Hjalle och Heavy" och Aqua´s "Barbie Girl"..lillskruttan min..


Nå annars är kvällen lugn..Dagen har varit mer turbulent..Jag har bara en fråga;vart får barnen sitt språk ifrån??? Min huliganfia som är 3 år sa åt pappa idag att han skulle hålla käften?! jag säger bara VA???? Det är ju så man blir mållös...Hon förstod ju inte vad det var hon sa men endå...chockad!! Hon har ju alltid haft lätt för att tala,började tidigt..På både gott och ont.. ;)

Hon är en underbar liten skitunge..min trollunge.. Hon blev elak på mig idag å då vänder hon sig till mig och säger;dunderhonung,å går in på sitt rum..

Härliga barn.. =)..

Nä nu ska jag umgås med min älskade,saknade och efterlängtade make..

See you later.. =) Kramis

Av Annelie - 5 december 2008 07:10

Vad trött jag är...Inatt har jag varit uppe till två innan barnen slappnade av och kunde sova..Å upp vid 6 då väckaren ringde..Usch...

Idag är alla barnen hemma föruton äldsta..Dagisbarnen är ju alltid ledig på fredagar eftersom jag är mammaledig...Men R får vara hemma,hans hosta har varit så jobbig i natt.. 

Undra vad denna dag har att erbjuda då?!Tur att jag gick och handlade igår så slapp jag ju de idag.. =) Hade ju varit mindre roligt att gå ner med fyra hostiga och trötta barn på affären.. Det hade ju  känts bättre om jag hade haft körkortet..Men det ska jag ha till sommaren... =)

Natten till imorgon kommer gubben min hem.. Längtar som en toka..ska bli skönt att få ha honom hemma även om det bara är över helgen..men men man ska inte klaga,de finns alltid de som har det sämre... Å en vän till mig skulle säga åt mig att inte känna efter så jäkligt.. ;)

Nu ska jag plocka upp min lilla som jag hör har vaknat.. Ha en bra dag!!/Kram

Av Annelie - 4 december 2008 23:09

Hejsan..

Tänkte jag skulle testa detta med att blogga...Jag älskar att skriva och allra helst när man känner sig lite nere..

Tänk att man kan känna sig sååå ensam trots att man ändå har 5 barn hemma och vänner omkring..Men älsklingen ligger ute på jobb VARJE vecka och kommer hem över helgerna..Till en början känndes allt bra,men nu börjar det kännas motigt,inte med att ta hand om hem och barn men att jämt vara ensam.. =(   Jag älskar mina barn över allt annat och det känns härligt att kunna få vara hemma med dem och inte missa något men visst har allt en baksida oxå..Mina barn och min man är mitt allt.

Annars rullar mitt liv på för fullt...Förkylningarna kommer och går hela tiden..Å snart är tomten här oxå...Barnen ser fram emot det..

Nä nu ska jag ta och ringa min man sen gå i säng...Hoppas alla får en skön natt;det ska jag försöka med,jag har en liten hostfia i min säng.. =/        Natti natti

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Adhd,tourettes,utvecklingsstörning,det är hårda ord men det är oxå min vardag❤️ Sliten morsa till fem barn varav fyra med olika problematik❤️ Älskar min ”Kaos” familj,att virka och vara med mina nära å kära❤️

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards