Alla inlägg under februari 2009

Av Annelie - 8 februari 2009 19:28

Idag har varit en jobbig,lång dag...puh..Men nu är den över,äntligen..

Man skulle kunna tro att barnen har varit jobbigare just idag,men så är det inte..det har ju snöat här hela dagen så barnen har väl varit lite upp efter väggarna med..De som känner mig kan förstå mig när jag säger att jag har haft OTROLIGT långtråkigt,och då gör jag så mycket jag bara kan hela tiden så jag kör slut på mig själv..

Jag tror att jag lyckas med att ha många bollar i luften samtidigt men idag gick de inge bra..Slut,slut och lite mer slut...Men nu kommer lite mamma tid så då sitter jag här innan jag ska kolla över så allt är klart tills imorgon..


Nu går vi över i en ny vecka och ännu har vi inte nått planerat för veckan..

Jag hoppas att telefonen ringer och nån säger att mannen har fått ett jobb,om så bara för ett tag men nått iaf..Längtar så..

Jag håller ju på och övningskör lite här hemma,och igår "krockade" jag för första gången..Jag backade in i våran andra bil som min gubbe körde..inge allvarligt...Men jag körde vår buss också på gården hos svärmor och gud vad jag vill ha mitt kort..Ska ha det till sommaren har jag sagt så vi får väl se..=)


Tänker mycket på min mormor och morfar..Känns tungt..Fasar lite för begravningen..Man måste verkligen ta hand om dem man håller kär..Och ta hand om livet,för vi har det bara till låns..

Så jag passar på att hälsa till er i min närhet som läser min blogg att jag älskar er,finns här för er..

Nu börjar orden stocka sig för mig men ni vet vad ni betyder för mig..


Nu piper min tvättmaskin på mig..Suck,ingen rast ingen ro..=)


See you later alligator..=)  

Av Annelie - 6 februari 2009 06:25

En underbar låt.. =)

Mycket minnen har iaf jag till denna låt..

Var ute och promenerade med min vän igår..Mycket skönt..Köpte tidningen för mormors dödsannons var i gårdagens tidning..Sluter jag mina ögon så kan jag se hur allt såg ut och var hos mormor och morfar när vi firade jul där när vi var små..Alla var glada,mormor gjorde de godaste köttbullarna=),mormor fick alltid mig,syster och våran kusin till att sjunga för alla.."Davids hus" ville hon alltid höra,varje jul=).Hela köksbänken var full av mat och bröd..

Ja,underbara minnen..Det gör ont i hjärtat när jag tänker tillbaka..

I mormors dödsannons så fanns det en otroligt vacker dikt som jag tyckte passade in på henne nått så otroligt..


Aldrig en suck

aldrig en klagan

Alltid förnöjd på

jorden Du gått

Tåligt Du bar dina

sjukdomsdagar

Så nöjd som Du levat

så nöjd gick Du bort


Jobbigt.. =(


Idag är det fredag..shit vad veckan gått fort..Bara sprungit iväg..(som alla veckor iofs)

Idag är mina dagisbarn hemma..Kanske man ska ta och baka med dem idag så det händer nått=) Men jag får se..

Vi hörs senare..//Kramar


Av Annelie - 5 februari 2009 13:26

Hej hopp...

Hos mig är det bara lugnt..för lugnt..Men jag försöker intala mig själv att det vara inte så länge till för mannen är och hämtar dagistrollen..=)

Lillan la jag vid elva och hon sover då fortfarande...Hon lär ju vakna snart och vill ha lunch..sen lunch.. =/

Jag har lånat gubbens bärbara nu så jag sitter vid köksbordet och bloggar..Funkar ju det med..=)


Idag ska morfar,mamma och hennes syskon kolla ut en plats för mormor som hon ska få sin sista vila på..Känns jobbigt när man tänker så men livet funkar ju så..Jag har fixat med barnvakter när jag ska på mormors begravning..Mina underara grannar/vänner ska hjälpas åt..=) Det är ju lite att fixa när man har många barn..Min äldsta får följa på begravningen om hon vill..Så vi får väl se..


Idag har det bara varit lugnt..Ska ut och promenera ikväll med min vän..Det ska bli så skönt.. 

Nu är det snart dags att fixa fika åt mina små..Men jag hoppas alla får en fin dag..


Kramar//Annelie


Lämnar er med en bra låt..

Av Annelie - 2 februari 2009 21:57

Va,tillhör jag familjen annorlunda...?

Jag har fem barn i åldrarna 13,9,5,3,1...Kändes lite slående när jag såg programmet ikväll.. =) Men har vi det så hektiskt?..Det har vi nog men nyckeln handlar ju om planering..Men det kan ju vara svårt med trotsiga/mammiga barn...

Jag har lärt mig mycket om planering sen jag träffade min vän Åsa..Hon är en mästare på planering och jag försöker här hemma med..Det är ju skönt med planering.Varje eftermiddag/kväll plockar jag fram allas kläder förutom tonåringen,laddar perkulatorn,fixar morgonvälling så behövs det ju inte stressas så med det på morgonen...

Det konstigaste av allt är ju att trots fem barn så skulle jag vilja ha en till liten iaf.. =)  Inte just nu men om ett tag..Skulle vilja avsluta med en liten kille..=) Men men vi får väl se vad som händer.. 


Ikväll har jag lagat min sons täckbyxor...Han lyckas för jämnan att få trasiga täckbyxor..Fattar inte hur han lyckas men men man ska inte fatta allt heller... =/

Lilla E har varit hos grannen idag och lekt med dottern där och hon sa att hon ska döda mig och pappa,å de försökt få henne att svara på vem som skulle ta hand om henne,laga mat,handla och så där men hon svarade bara; -men pinsamt...Hon är rolig denna där...Jag blir matt på henne...För att inte tala om min tonåring..Blä för dessa år i uppväxten.. Stor i munnen,svär ja gud vet allt...Men jag är lite rädd för att det bara är början.. =/ Busade med henne nu ikväll jag och min man och hon får en tillsägelse om svordommarna hennes och det räcker för att få en ovän i henne...Hon klarar inte av en tillsägelse utan att sura ner sig..Var man så själv?? Måste fråga mamma vid tillfälle..


Mormors begravning kommer att ske i början på mars..Morfar har en önskan och det är att vi 8 barnbarn ska sjunga för mormor.. En psalm vid namn Blott En Dag.. Mamma frågade att det gör du väl och jag sa;självklart,allt för mormor och morfar..


Nå nu ska jag se till så att allt är klart tills imorgon..Men vi hörs imorrn!!

Kramar 

Av Annelie - 2 februari 2009 09:23

Jaha då visar sig en ny vecka för oss...Denna vecka har vi samtal på habben att vänta oss och bvc för lillfia min...Spruta...Hua...

Men hon brukar inte tycka det har varit så farligt vid de förra sprutorna,iaf.. Men vi får väl se hur det går denna gång..


Dagisbarnen är hemma eftersom det är måndag men imorgon ska de gå..

Det kan vara rätt så kul att sitta och lyssna på min treåring,samtidigt som man blir lite rädd över vart allt ska sluta...En liten tjej med ett ordförråd som en tonåring...Och temperament som en vuxen man..Men ingen kan ju sätta sig på henne iaf.. =)


Idag ska jag fixa med lite grejor och sen ska jag nog ta en kaffe hos min vän om jag är välkommen idag...Saknar hennes sällskap..Vi har ju varit sjuka och när vi blir frisk så drabbas hennes familj.. =(

Vi är nog rätt så knäppa ihop min vän och jag...Mannen här brukar bara skaka på huvudet när vi sätter igång.. =)

Men vi har ju kul iaf,och det är ju huvudsaken..


Jag har haft väldigt svårt hela helgen att komma till ro i sängen..Mycket funderingar(ovanligt,Nej)...men de är svårare att somna ifrån.. =(


Var Rädd Om Dem Som Är Rädd Om Dig.. MåndagsKramar till er alla!!


P.s Tänker på dig mamma..Älskar dig...Ge morfar en kram från mig när du träffar honom..


Till dig mamma:

Presentation

Adhd,tourettes,utvecklingsstörning,det är hårda ord men det är oxå min vardag❤️ Sliten morsa till fem barn varav fyra med olika problematik❤️ Älskar min ”Kaos” familj,att virka och vara med mina nära å kära❤️

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards