Alla inlägg den 8 februari 2009

Av Annelie - 8 februari 2009 19:28

Idag har varit en jobbig,lång dag...puh..Men nu är den över,äntligen..

Man skulle kunna tro att barnen har varit jobbigare just idag,men så är det inte..det har ju snöat här hela dagen så barnen har väl varit lite upp efter väggarna med..De som känner mig kan förstå mig när jag säger att jag har haft OTROLIGT långtråkigt,och då gör jag så mycket jag bara kan hela tiden så jag kör slut på mig själv..

Jag tror att jag lyckas med att ha många bollar i luften samtidigt men idag gick de inge bra..Slut,slut och lite mer slut...Men nu kommer lite mamma tid så då sitter jag här innan jag ska kolla över så allt är klart tills imorgon..


Nu går vi över i en ny vecka och ännu har vi inte nått planerat för veckan..

Jag hoppas att telefonen ringer och nån säger att mannen har fått ett jobb,om så bara för ett tag men nått iaf..Längtar så..

Jag håller ju på och övningskör lite här hemma,och igår "krockade" jag för första gången..Jag backade in i våran andra bil som min gubbe körde..inge allvarligt...Men jag körde vår buss också på gården hos svärmor och gud vad jag vill ha mitt kort..Ska ha det till sommaren har jag sagt så vi får väl se..=)


Tänker mycket på min mormor och morfar..Känns tungt..Fasar lite för begravningen..Man måste verkligen ta hand om dem man håller kär..Och ta hand om livet,för vi har det bara till låns..

Så jag passar på att hälsa till er i min närhet som läser min blogg att jag älskar er,finns här för er..

Nu börjar orden stocka sig för mig men ni vet vad ni betyder för mig..


Nu piper min tvättmaskin på mig..Suck,ingen rast ingen ro..=)


See you later alligator..=)  

Presentation

Adhd,tourettes,utvecklingsstörning,det är hårda ord men det är oxå min vardag❤️ Sliten morsa till fem barn varav fyra med olika problematik❤️ Älskar min ”Kaos” familj,att virka och vara med mina nära å kära❤️

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards