Alla inlägg den 9 januari 2009

Av Annelie - 9 januari 2009 23:10

Jag har funderat i vanlig ordning.. ;)  Varje dag nu för tiden..Många i min krets mår dåligt av olika anledningar nu för tiden,å om jag hjälper dem med sina bekymmer,går jag helt under själv då??Eller kan jag hjälpa och i samma veva hjälpa mig själv?? Jag vill så gärna hjälpa dem nära men jag vet ju inte om jag hjälper eller själper då..Å med att hjälpa så menar jag att prata för de mår dåligt psykiskt...Jag mår inte alla dagar så bra jag heller...finns mycket i min hetluft just nu..Många timmar går åt till min mormor och morfar som jag tycker ska få mer hjälp än de idag har...Ingen av dem är jätte unga..tyvärr..Sen har jag ju min familj att ta hand om oxå..


Jag har sedan jag var liten svårt att anförtro mig åt folk riktigt..Jag är trevlig mot de flesta men svårt att lita på alla..  

Men jag har en vän som jag är otroligt tacksam över att jag har...Du är guld värd..Så skönt att komma ner och prata och veta att det stannar oss emellan...=)  Tack för att du finns..


Tänkte testa en ny taktik och det var att skriva lite här innan jag gick och la mig för att se om jag kunde somna lättare...Jag håller tummarna..Annars är ju sängläge lika med funderarläge för mig...

Nå men nu ska jag nog ta och göra mig klar för sängen...//Kram

Av Annelie - 9 januari 2009 07:37

Fy vad jag lider med min mormor...Nu börjar livet rinna ifrån henne är jag rädd..Hon är vad jag iaf kallar en riktig mormor,jag har alltid känt att hon har tid för oss barnbarn..Bakat med oss som små och om jag inte missminner mig så lärde hon mig att sticka.. =) Sov där rätt så ofta när jag var mindre och även i tonåren..Vi är 8 barnbarn,å två av oss har inte tagit studenten;men mormor säger ofta att när hon har dammat av bokhyllan och korten på oss att jag och R duger precis som vi är..Känns så skönt att höra..=) Usch vad livet kan vara jobbigt..Önskar att hon inte behöver lida iaf.. Jag älskar er,mormor och morfar,jätte mycket..=)


Just nu sitter jag här medans mina dagisbarn kollar svampbobfyrkant..=/ Förstår mig inte riktigt på den serien men men som tur är så behöver jag ju inte kolla..=) Lillan sover..fortfarande inte pigg =(  Skolbarnen har åkt/gått på skolan och mannen ligger och sover..

Skulle vilja duscha så vi får väl se om jag kan om en stund..


Idag så händer nog inte så mycket..Jag bar upp julen på vinden igår,har säkert i vanlig ordning glömt nå framme.. =) Hittar väl det till midsommar..


Vad jag önskar att mannen får ett jobb nu..Börjar bli orolig för det ekonomiska..       Hoppas,Hoppas,Hoppas!!!!


Nu ska jag ta en dusch.. See you!!/Kram

Presentation

Adhd,tourettes,utvecklingsstörning,det är hårda ord men det är oxå min vardag❤️ Sliten morsa till fem barn varav fyra med olika problematik❤️ Älskar min ”Kaos” familj,att virka och vara med mina nära å kära❤️

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards